Zdravi recepti

Kada je ishrana u pitanju, svaki dan se suočavamo sa raznim iskušenjima, a čini se da su slatkiši na vrhu liste. Ipak, dobra vijest je da za svaku nezdravu poslasticu postoji zdravija verzija. Uostalom, kao i za sva slana jela kojima je nekad teško odoljeti, poput pizze i pite sirnice. Zato se trudim da često osmišljavam nove zdrave recepte u kojima nećete žrtvovati zadovoljstvo ukusa, a koje će ujedno vašem tijelu dati svu potrebnu energiju.

Svi recepti su jednostavni i jako brzi za pripremu, jer lično ne volim puno vremena provoditi u kuhinji. Zato, uživajte u zdravim receptima i obavezno me tagujte na instagramu kada budete pravile neke od njih.

Knjiga zdravih recepata na poklon

Suplementi, vitamini, minerali, kao i sportska oprema su neizostavni dio zdravog načina života.
Čast mi je i zadovoljstvo da sarađujem sa Sport Suplementi – sportski suplemeni, dodaci ishrani i sportska oprema gdje možete ostvariti 10% popusta na online kupovinu bilo kog proizvoda sa njihovog sajta. Dovoljno je samo da, nakon što izaberete proizvode za narudžbu, prilikom plaćanja ukucate KOD “meli2” i popust će vam se automatski obračunati. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko izbora whey proteina i ostalih suplemenata, slobodno me možete kontaktirati, rado ću vam pomoći da izaberete svoj omiljeni ukus kao i sve potrebne dodatke ishrani.