Transformacije

Moja priča

Obično se mnogi poistovjećuju sa “savršenim” slikama na Instagramu, na kojima je prikazana naša idealna forma, disciplina, motivacija i uspjeh. Ali malo ko vidi pozadinu i put kojim smo do toga došli. E upravo takva je i moja priča.

Nisam oduvijek bila u treningu, disciplinovana sa ishranom i motivisana da pravim rezultate. Imala sam i ja faze prejedanja slatkišima, kao i faze mršanja pred ljeto ili važan događaj. Sve to kao rezultat je uvijek davalo osjećaj ličnog nezadovoljstva.

Ono što me trenutno izdvaja od drugih koji se i dalje tako osjećaju, upravo je taj korak koji sam napravila kada sam konačno presjekla i odlučila da želim biti zadovoljna u svojoj koži i jedinom tijelu kojem imam.

I moja transformacija imala je niz prepreka i poteškoća na svom putu. Prvo sam počela sama, a kada sam došla do nivoa kada to više ne mogu i kada mi potrebna pomoć, obratila sam se stručnoj osobi i mentoru s kojim i danas sarađujem – Dušan Petrović.

Bilo je momenata kada sam htjela da odustanem od svega, ali moji mali ciljevi mi to nisu dali. Nikada nisam željela nemoguće, željela sam samo da iz dana u dan budem sve bolja. I to je recept za ostvarenje ciljeva. Sada, nakon nekoliko godina ozbiljnog rada – i dalje ne odustajem. Na sebi uvijek može da se radi, a fitnes mi je pružio mnogo lekcija u životu koje su me formirale kao ličnost i unaprijedile me i u ostalim životnim sferama.

Zato znam da i vi to možete

Svaki trud je vrijedan i svaki cilj je dostižan. Danas može biti prvi dan na putu do ostvarenja vaših ciljeva.

Upravo zbog svega što sam na svom putu prošla, pružila sam podršku, vodila i inspirisala na stotine djevojaka da naprave promjene u svom životu i ostvare ciljeve po pitanju zdravlja i izgleda. Moje klijentice dokaz su da je sve moguće, bez obzira na to odakle krećemo. Jer, sa posvećenim radom, stručnim vođstvom i zajedničkim dogovorom nema cilja koji se ne može ostvariti. Pogledajte njihove nevjerovatne transformacije, rezultate truda i ponos koji dolazi sa postizanjem svojih fitnes ciljeva. Vaša priča takođe može biti inspiracija drugima. Spremni ste za promenu? Spremni ste za svoju transformaciju? Pridružite mi se na putovanju ka boljoj verziji sebe.

Svakoj osobi pristupam individualno i ne težim kvantitetu, već kvalitetu. Kroz online saradnje i Izazove pomažem klijentima da grade zdrave i održive zdrave navike. Zdrav život nije odricanje, već briga o sebi. A kao takav, kada postane način života, nemoguće pretvara u moguće. Rješavamo zdravstvene probleme, vraćamo menstrualni ciklus, popravljamo hormonalni panel i postižemo maksimalne rezultate u izgledu. Svaka ova transformacija moja je motivacija da konstantno napredujem i usavršam znanja, kako bih pomogla što većem broju ljudi.