Online saradnja

ONLINE SARADNJA

Kako funkcioniše?

Online saradnja se odvija na minimalnom periodu od 8 sedmica. To je period za koji prođemo jedan mezociklus i za koji se može postići ozbiljniji rezultat i zato svaki manji period ne bi imao smisla.

Postoje 3 mogućnosti saradnje

Kompletno mentorstvo

150 €
  • Plan ishrane
  • Plan treninga
  • 8 sedmica saradnje

Plan ishrane

80 €
  • Plan ishrane
  • 8 sedmica saradnje

Plan treninga

80 €
  • Plan treninga
  • 8 sedmica saradnje

Nakon isteka 8 sedmica, bez obzira na opciju koju ste izabrala, možeš produžiti i eventualno promijeniti za neku drugu, ukoliko želiš. Produžetak saradnje je ponovo na 8 sedmica.

Nakon uplate saradnje, na e-mail ti pošaljem jedan Upitnik sa pitanjima na koje trebaš odgovoriti i poslati mi nazad, a onda na osnovu informacija koje dobijem od tebe izrađujem program koji je prilagođen samo tebi, tvojoj trenutnoj formi, eventualnim asimetrijama koje imaš, kao i tvom cilju.

Kada dobiješ svoj program i budeš spremna da kreneš, dogovaramo datum početka i od tada računamo 8 sedmica. Početni program radiš 14 dana, a nakon toga na svakih 7 dana dana šalješ mi mini Izvještaj i fotografije, na osnovu kojih ti dalje vršim korekcije planova. Komunikacija se odvija isključivo putem vibera i tu sam ti na raspolaganju svaki radni dan od 8 do 16h.

Osim sedmičnih izvještaja, imaš mogućnost da mi pošalješ bilo kada u toku sedmice snimke vježbica na korekciju, kao i da me pitaš sve što te zanima. Na raspolaganju sam ti za sve nedoumice i vrste pomoći, kako bi proces tekao na obostrano zadovoljstvo.

Osim vrste saradnje koju izabereš, dobijaš još i moju knjigu Fit recepata, kao i E-book o treningu, E-book o ishrani, E-book o uputstvima za saradnju i pristup Bazi svih vježbi. U prevodu, dobićeš sve što ti je potrebno da bi ostvarila svoj cilj, tvoje je da mi se prepustiš, da mi vjeruješ i da budeš potpuno redovna i iskrena u sedmičnim izvještajima.

Mnogi imaju predrasude o online saradnji, ali sada ću vam navesti neke bitne karakteristike i prednosti takve saradnje.

Kao prvo istakla bih uopšte svrhu mentorstva – činjenica je da uvijek postoji neko ko zna bolje. Uz mentora ćete brže i sigurnije doći do svog cilja, bez obzira koji vam je trenutni nivo znanja o treningu i ishrani. Kada imate nekoga kome “polažete” račune, biće vas sramota da zbog neopravdanih razloga ne ispoštujete plan i probudićete u sebi osjećaj krivice, koji vam neće dopustiti da više takve stvari radite, a pohvala od strane trenera vam može biti veliki podstrek i motivacija da ne odustanete.

Online saradnja je najbrži i najbolji put da ostvarite ciljeve. Neovisna je o lokaciji i vremenu, jer možete biti s bilo kog kraja svijeta, a nesmetano raditi svoje treninge u danu i vremenu kad vama odgovara. Svaki vaš napredak se prati i zapisuje, a svake promjene u programu prave u svrhu vašeg daljeg napretka. Sama činjenica da imate nekoga iza sebe, ko će biti tu da vas pogura, usmjeri i digne kada padnete je vrednija od svega. Zato, zaista nemate nijednog razloga da se dvoumite kada je online saradnja u pitanju. Što se prije upustite u taj proces, osjetićete sve čari i benefite po vaš život.

Online grupni Izazovi se odvijaju dva puta godišnje – u ljetnom u zimskom periodu. Obično budu u maju i decembru. Traju po mjesec dana i za cilj imaju usvajanje zdravih navika, redovnu fizičku aktivnost i druženje kroz zajedničku grupu podrške. Svaki od njih ima svoju posebnu tematiku i priču koju prethodno najavim i objasnim na svom Instagram profilu. Ukoliko vas zanima više o tome, pratite moj profil, budite u toku i ne propustite nevjerovatnu pozitivnu atmosferu, rađanje prijateljstava, pregršt motivacije, savjeta i korisnih informacija koje razmjenjujemo na Izazovima i uz sve to, ostvarujemo svoje ciljeve.

Za sva dodatna pitanja o saradnji, možete me kontaktirati.